'Årets kunstner'

Årets kunstner vælges hvert år af publikum blandt de udstillende kunstnere på årets Påskeudstilling. Vinderen hædres med en separatudstilling året efter i Tinghuset. Årets kunstner kan udstille men kan ikke genvælges de følgende 4 år. En medudstiller til Årets kunstner vælges ligeledes blandt publikum i samme afstemning.

Da antallet af billedkunstnere og kunstnere, der udstiller på podier, er ujævnt fordelt (der er langt flere billedkunstnere end podiekunstnere blandt medlemmerne), har bestyrelsen besluttet følgende:
Bliver Årets kunstner en podiekunstner, bliver medudstilleren den billedkunstner, der har fået flest stemmer.

Bliver Årets kunstner en billedkunstner, bliver medudstilleren den, der har fået næst flest stemmer.

Medudstiller til Årets kunstner 2018 bliver i år (og kun i år) valgt af publikum blandt de udstillende billedkunstnere på dette års Efterårsudstilling.

Herunder ses 'Årets kunstner' valgt siden 2012.

'Årets kunstner 2018': Mogens Mønsted
Ved påskeudstillingen i 2018 blev Mogens Mønsted valgt som 'Årets kunstner'.

Separatudstillingen med Mogens Mønsted afholdes i marts 2019.

'Årets kunstner 2017': Ib Lave
Ved påskeudstillingen i 2017 blev Ib Lave valgt som 'Årets kunstner'.

Separatudstillingen med Ib Lave afholdes i marts 2018.
»  Fotos fra ferniseringer 2018

'Årets kunstner 2016': Susan Vivi Sørensen
Ved påskeudstillingen i 2016 blev Susan Vivi Sørensen valgt som 'Årets kunstner'.

Separatudstillingen med Susan Vivi Sørensen afholdes i marts 2017.

'Årets kunstner 2015': Torben Klostergaard
Ved påskeudstillingen i 2015 blev Torben Klostergaard valgt som 'Årets kunstner'.

Separatudstillingen med Torben Klostergaard afholdes i marts 2016.
»  Fotos fra ferniseringer 2016

'Årets kunstner 2014': Mogens Mønsted
Ved påskeudstillingen i 2014 blev Mogens Mønsted valgt som 'Årets kunstner'.

Separatudstillingen med Mogens Mønsted afholdes den 14. - 29. marts 2015, hvor Mogens har inviteret Kirsten Mønsted og Lars Kalmar Kastanje med som gæsteudstillere.
» Fotos fra ferniseringer 2015

'Årets kunstner 2013': Birgit Møller
Ved påskeudstillingen i 2013 blev Birgit Møller valgt som 'Årets kunstner'.
Birgit Møller er autodidakt kunstner, der har hentet inspiration i såvel indland som udland. Malerierne - malet med akryl på lærred - tager med sine abstrakte former betragteren ind i en verden af harmoni og æstetik

Årets kunstner hædres med en separatudstilling det følgende år.
» Fotos fra ferniseringer 2014

'Årets kunstner 2012': Kirsten Mønsted
Ved påskeudstillingen i 2012 blev Kirsten Mønsted valgt som 'Årets kunstner'.
Om sin kunst, siger Kirsten Mønsted selv: Inspirationen til motiver finder jeg alle steder: I naturen, i bøger, i musikken, hvor der er mennesker, oplevelser, på rejser osv. Min malemåde er nærmest figurativ/abstrakt i kraftige farver (olie).

Årets kunstner hædres med en separatudstilling det følgende år.
» Fotos fra ferniseringer 2013

Senest opdateret 16. juli 2018