K U N S T F O R E N I N G

E B E L T O F T

Programmet for 2023 er endnu ikke klar med fotos af værker osv. men se listen over både udstillere i Ebeltoft Kunstforening og Tinggalleriet via links længere nede.

Vi er i gang med en ny hjemmeside, som vi håber med at have kørende i første halvdel af februar. Så I må lige have lidt tålmodighed.

Årets første udstilling i foreningens regi er Årets Kunstnere 2022 4. marts til 19. marts 2023 - Nanna Heggelund, billedkunst, Birthe Raagaard, keramik, Jens Schultz, billedkunst.

Påskeudstillingen 2023 finder sted 25. marts - 10. april 2023

Se listen over årets udstillere hos Ebeltoft Kunstforening her - dog uden fotos, det venter vi med til den nye hjemmeside.

Årets første udstilling i Tinggalleriet i stueetagen er Jane Aagot, billedkunst og skulptur, som udstiller 4. marts til 19. marts.

Se listen over årets udstillere i Tinggalleriet her - dog uden fotos, det venter vi med til den nye hjemmeside.

Tjek ”KULTURMØDET I TINGHUSET” - Ny sæson 2022-2023 under kulturarrangementer og se arrangementerne i det kommende halvår.

Tak til Syddjurs Kommune, Kulturpuljen, for støtte til udstillings- og kulturaktiviteter

Følg os på Facebook

CVR-nr. 25610628

Sparekassen Kronjylland:
Reg.nr. 9360

Konto nr. 0010 110 548

Åbningstider:
Marts - december dagligt kl. 11 - 16
18. december - 4. marts lukket

Åbningstiderne kan variere
Klik her for de aktuelle

Der er gratis adgang til udstillingerne