EBELTOFT KUNSTFORENING

AKTUELT

Tingsalene

Vi glæder os til at præsentere fire spændende kunstnere på årets sidste udstilling.

Britta Hellesøe maler og har naturen og landskabet som udgangspunkt. Hendes billeder kan ikke henføres til konkrete steder, men skal mere opfattes som en personlig fortolkning af de indtryk, hun søger og finder i landskabet.

Marianne Markvad er også billedkunstner dog med en ganske anderledes teknik. Hun undersøger urbane rum som kulisse for menneskelig aktivitet. I dette spejler hun sin egen virkelighed og blander forskellige af disse spejlbilleder, så nye betydninger opstår. Betydninger, der på en gang refererer og stiller spørgsmål til de liv vi fører, og de rum vi lever i.

Inger Bruhn er keramiker og er inspireret af oplevelsen af indianernes land og kultur. Totempælene, maskerne og naturen. En uforglemmelig oplevelse, der lagres i hukommelsen og bliver en del af livets umistelige bagage.

Den lokale keramiker Jac Hansen laver eventyrlige figurer i mange spændende kompositioner og farver.

Udstillingen kan ses onsdag – søndag kl. 11 – 16 til den 13. december.

På grund af Corona-restriktioner afholdes ikke fernisering.

Årets kunstner 2020

Efterårsudstillingens besøgende har stemt på, hvem der skulle være Årets kunstner 2020. Det blev i år to kunstnere, der deler titlen, med lige mange stemmer. Med kun en stemme færre end de to vindere, blev medudstiller til Årets kunstner valgt. Herunder ses de med formanden, Dorte Løkke Rasmussen, som kunne overrække diplomerne. De tre dygtige kunstnere hædres med en særudstilling i foråret 2021.
 
Endelig blev der som vanligt trukket lod blandt de besøgende, der havde stemt på Årets kunstner, om et værk lavet af sidste års vinder, Morten Thuesen.

Jan Damgaard, Årets kunstner 2020.

Alice Dyrhol, Årets kunstner 2020.

Judith Poulsen, medudstiller til Årets kunstner 2020.

Bo Laursen, Hornsyld, den heldige vinder af værket "Musling".


Tinghuset
Torvet 5, 8400 Ebeltoft
Senest opdateret 24. november 2020
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk