AKTUELT

Genåbning af Tinghuset

Vi er glade for at kunne åbne for udstillinger igen. Det bliver dog lidt anderledes, end det var før nedlukningen.

Af hensyn til alles sikkerhed og for at leve op til myndighedernes retningslinjer, vil der blive opsat skilte med anvisninger til ophold og færdsel rundt i huset.

Vi glæder os.

Årets kunstner 2019 og medudstiller

Vi er glade for at kunne genåbne Tinghuset med denne udstilling - dog med nye datoer.

Mandag, den 8. juni kl. 11.00 til og med søndag, den 21. juni kl. 16.

En særudstilling for Årets kunstner, Morten Thuesen, og dennes medudstiller, Ulla Viborg - begge valgt af publikum på Påskeudstillingen 2019.

Morten Thuesen er autodidakt skulptør og arbejder i nordisk granit og natursten. Han finder inspiration i dagligdags ting, og dette giver et spændende og overraskende sammenstød af materiale og motiv.

Ulla Viborg maler akryl på lærred i store formater. Hendes motiver er ofte kvinder, men hun eksperimenterer til stadighed. Hun er uddannet på forskellige kunstskoler i Danmark.

Kunstforeningen afholder fernisering den 13. juni kl. 11.

Efterårsudstillingen 2020 - tema

Temaet i år bliver "FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling".

Her er mange muligheder for udfoldelse, og vi håber, at alle I dygtige medlemmer er lige så kreative til at udfolde emnet, som vi så på sidste års temaudstilling.

Tinghuset
Torvet 5, 8400 Ebeltoft