Deltagerbetingelser for Efterårsudstillingen

Som der blev informeret om på generalforsamlingen 2018, har bestyrelsen arbejdet på at finde en bedre måde at håndtere tilmeldinger på. Her kan du læse mere om vores beslutning.

Tilmelding til Efterårsudstilling

Udstillere til de to medlemsudstillinger vil fremover som hovedregel blive valgt ved lodtrækning. Når invitationen til at deltage sendes ud, vil det på forhånd være bestemt, hvor mange udstillere, der kan være på henholdsvis vægge og podier.

De interesserede, som ikke kommer med på Efterårsudstillingen, vil forlods være sikret en plads på den følgende Påskeudstilling, hvis de til denne giver tilsagn inden 3 dage fra offentliggørelsen. Øvrige deltagere, som har tilmeldt sig inden 6 dage, fra indbydelsen er udsendt, findes ved lodtrækning.

Samme procedure vil gælde på Påskeudstillingen.

Senest opdateret 16. juli 2018