Efterårsudstilling 2019 - Temaudstilling

Efterårsudstillingen 2019 finder sted den 12. - 20. oktober i Tinghuset.

Da årets udstilling er en temaudstilling, vil invitation til deltagelse blive sendt ud allerede i starten af august. Lodtrækningen om deltagelse vil ske kort tid herefter. Det sker for at give de deltagende kunstnere mulighed for at arbejde med temaet i god tid inden udstillingen.

Bestyrelsen har besluttet, at Efterårsudstillingen 2019 skal være en temaudstilling.

I år er det  800 år siden, vi fik vores flag Dannebrog. I den anledning vil Glasmuseet sammen med 7 andre museer i området arbejde med temaet 'National identitet' som opfølgning på
'Kultur 2017’. Vi har grebet ideen og tilslutter os med samme tema på vores medlemsudstilling i efteråret.

Temaet er mere aktuelt end nogensinde og vi arbejder på at følge op med foredrag mv. Vi ønsker at udfordre jer til at arbejde med temaet på en alsidig, kunstnerisk måde, med glimt i øjet, med humor, med en progressiv eller provokerende indgang. Alt er muligt!

Vi håber, at vores medlemmer vil tage godt imod dette forsøg på at lave en fornyelse af den ene af vores medlemsudstillinger, og vi er spændte på at se, hvordan temaet bliver fortolket - alle kan jo vælge den tolkning der passer til ens udtryksform.

Kunstforeningen vil som vanligt sende invitation ud til medlemmerne, når der bliver åbnet for tilmelding til udstillingen, og hvis der er for mange tilmeldte, vil der blive trukket lod blandt de interesserede (læs også Deltagerbetingelser, efterår).

Tinghuset
Torvet 5, 8400 Ebeltoft