Efterårsudstilling for medlemmer

På foreningens årlige efterårsudstilling vises værker af foreningens medlemmer.
Temaet i år er "FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling".

Der er udstilling på begge etager i Tinghuset. Årets kunstner og medudstiller vælges i år på efterårsudstillingen og udnævnes søndag d. 18. oktober kl. 15.00. Dette sker p.g.a. den aflyste påskeudstilling.

Alle udstillede værker kan købes.
Henvend dig blot til husvagten i receptionen.

Efterårsudstilling 2020

Efterårsudstillingen 2020 finder sted den 10. - 18. oktober i Tinghuset.

i år vælges også Årets kunstner 2020.
Gæsterne på Efterårsudstillingen vælger Årets kunstner 2020 blandt udstillerne. Sammen med Årets kunster vælges en medudstiller til separat udstillingen næste år.
Afstemningen vil foregå fra lørdag den 10.10. til og med lørdag den 17.10. Hver person kan kun stemme én gang. Stemmesedler udleveres ved indgangen eller i receptionen og skal afleveres i de dertil opstillede stemmebokse ved udgangen.
Årets Kunstner og medudstiller udnævnes i Tinghuset søndag den 18.10. kl. 15.30.

Igen i år trækkes der lod blandt alle, der stemmer, om at vinde et kunstværk fra sidste års ”Årets Kunstner”, som er Morten Thuesen.

Udstillere
Alice Dyrhol, Allan Rahbek, Anelene Thorsen, Anette Vendelboe, Antje Friis Harsberg, Asse Due, Bente Elisabeth Endresen, Bente Rytler, Brita Salsø, Erik Mikkelsen, Eva Andersen, Helle Kjærulf, Inger Lise Aarup, Jan Damgaard, Jan Toft Jørgensen, Judith Poulsen, Laila Christensen, Lisbeth Dahl Schrøder, Lise Legarth, Margarita Katchan, Martha Holm Nielsen, Sus Andersen, Susanne Robak, Sys Ehlers, Torben Klostergaard, Yrsa Dunvad

Efterhånden som vi modtager fotos og links fra kunstnerne, vil de blive slået op her på siden.

» Kunstnernes hjemmesider
(såfremt kunstnerne har bedt os om at oprette link via hjemmesiden)

Hold musen over fotos herunder for at se kunstnernavnet, og/eller klik på fotos for at forstørre (hvis vi har modtaget et foto, der kan).

Alice Dyrhol

Allan Rahbek