Medlemskab

Medlemsfordele
Som medlem i Ebeltoft Kunstforening, har du flere fordele:

• Deltagelse i lodtrækning om indkøbt kunst
  • Mulighed for som udøvende kunstner at udstille på påskeudstilling og efterårsudstilling
  • Få tilsendt foreningens Nyhedsbreve
  • Årligt udstillings- og aktivitetsprogram
  • Elektroniske invitationer til foreningens ferniseringer
  • Elektronisk orientering om arrangementer og aktiviteter
  • Hvis medlem mindst 1 år 10% rabat ved køb for mindst 1.000 kr af unika værker fra inviterede kunstnere. Medlemmet indbetaler det fulde beløb til kunstneren. De 10% rabat refunderes af kunstforeningen via bankoverførsel til medlemmets bankkonto.

Kontingent
Medlemskab går fra 1. januar til 31. december. Personligt medlemskab: 300 kr. pr. år.
For at kunne deltage i lodtrækning om indkøbt kunst på forårets generalforsamling, skal der have været betalt kontingent for det foregående år.

Indmeldelse kan ske:

• Ved at udfylde  vores indmeldelsesblanket her nedenfor
  • Via mail til den ansvarlige i » bestyrelsen
  • Ved henvendelse til husvagten i Tinghuset
  • Med brev til: Ebeltoft Kunstforening, Tinghuset, Torvet 5, 8400 Ebeltoft

Efterfølgende fremsendes indbetalingskort, vedtægter og nyhedsbrev.

Indmeldelsesblanket

Når du udfylder blanketten, beder vi dig sætte kryds, hvis du er udøvende kunstner, og/eller hvis du ønsker at deltage i den frivillige vagtordning (du kan læse mere her).

Du skal ved indmeldelsen også tilkendegive, at du har læst og accepterer vores Persondatapolitik (læs mere her).

Medlemskab

Senest opdateret 16. juli 2018