K U N S T F O R E N I N G

E B E L T O F T

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet. Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret med temaer inden for musik, kunstforståelse og forfatterskab. Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafémiljø i Tingsalene.

Kommende arrangementer annonceres herunder
Har du en ide til et arangement, eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne et af medlemmerne i kulturudvalget på mail
kultur@ebeltoftkunstforening.dk

Kunsthistoriker Hans Jørgen Fredriksen

Tidligere arrangementer:

Tirsdag 21. september 2021 kl. 19:00

Fynsk Musetteduo

Anne Louise Theilgaard og Flemming Hansen

Parret vil spille sydamerikansk tango og fransk musettemusik krydret med danske sange.

Kommende arrangementer:

Tirsdag 2. november 2021 kl. 19:00

Foredrag 'Farver i kunsthistorien' af kunsthistoriker Hans Jørgen Frederiksen

Siden oldtiden har kunstnere, filosoffer og videnskabsmænd diskuteret farvefænomenet, og i flere omgange har det givet anledning til egentlige farveteorier. Centrale navne i denne sammenhæng er f.eks. Leon Battista Alberti, Isaac Newton, Johann Wolfgang von Goethe, Wassily Kandinsky, Johannes Itten og flere andre. Lektor emeritus i kunsthistorie ved Aarhus Universitet Hans Jørgen Frederiksen belyser i foredraget, hvad disse teorier - set under en kunsthistorisk synsvinkel - går ud på, og ikke mindst, hvordan de kommer til udtryk i billedkunst fra forskellige perioder fra middelalder til nutid.

Tirsdag 30. november 2021 kl. 19:00

Børge Jacobsen fortæller om sin vandring fra Hyllested til Compostella.

Pris: 75 kr. for medlemmer af kunstforeningen , 100 kr. for øvrige.

Billetter kan reserveres på mail: kultur@ebeltoftkunstforening.dk - skriv navn, medlemsnummer og antal. Betaling ved indgangen. Du betaler enten kontant eller via mobilepay 2337 1945 (kasserer Povl G. Schmidt).

Tak til Syddjurs Kommune, Kulturpuljen, for støtte til udstillings- og kulturaktiviteter

Følg os på Facebook

CVR-nr. 25610628

Sparekassen Kronjylland:
Reg.nr. 9360

Konto nr. 0010 110 548

Åbningstider:
Marts - oktober dagligt kl. 11 - 16
December - februar lukket

Åbningstiderne kan variere
Klik her for de aktuelle

Der er gratis adgang til udstillingerne