Kulturarrangementer

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet.
Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret under overskriften "Kulturmøde i Tinghuset" - med temaer inden for musik, kunstforståelse og forfatterskab.
Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafemiljø i Tingsalene, enten en aften eller en søndag eftermiddag.

Kommende arrangementer annonceres herunder

Har du en ide til et arangement eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne formanden for kulturarrangementer, se på siden med » bestyrelsen.

Jens Erik Sørensen, tidligere direktør på ARoS holder foredrag i Tinghuset, Ebeltoft

Torsdag den 31. januar 2019 kl. 19.00

Kom og syng med

Lone Sonne og Henning Sørensen

Sange fra "den blå" - og historierne bag.

Vi skal synge kendte og elskede sange fra Højskolesangbogen - Danmarks mest solgte bog - og viser af gammel og nyere dato, men vi skal også lære nye sange.
Til sangene vil der blive knyttet historier og fortællinger som giver sangene baggrund, et nyt liv eller større forståelse for indholdet.

Entre: 50 kr. for medlemmer – 75 kr. for ikke-medlemmer.

Billetter kan reserveres på: 8636 1445 – 4036 1445 (Hanne Tylén) – 4034 0435 (Poul-Erik Kodal).

Senest opdateret 24. marts 2019