K U N S T F O R E N I N G

E B E L T O F T

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet. Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret med temaer inden for musik, kunstforståelse og forfatterskab. Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafémiljø i Tingsalene.

Kommende arrangementer annonceres herunder
Har du en ide til et arangement, eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne et af medlemmerne i kulturudvalget på mail
kultur@ebeltoftkunstforening.dk

Kunsthistoriker Hans Jørgen Fredriksen

Torsdag den 21. september 2021 kl. 19:00

Fynsk Musetteduo

Anne Louise Theilgaard og Flemming Hansen

Parret vil spille sydamerikansk tango og fransk musettemusik krydret med danske sange.

Tirsdag d. 2. november 2021 kl. 19:00

Foredrag af kunsthistoriker Hans Jørgen Frederiksen med titlen 'Kunst i samtidens arkitektur'

Tirsdag d. 30. november 2021 kl. 19:00

Børge Jacobsen fortæller om sin vandring fra Hyllested til Compostella.

Pris: 75 kr. for medlemmer af kunstforeningen , 100 kr. for øvrige.

Billetter kan reserveres på mail: kultur@ebeltoftkunstforening.dk - skriv navn, medlemsnummer og antal. Betaling ved indgangen. Du betaler enten kontant eller via mobilepay 2337 1945 (kasserer Povl G. Schmidt).

Tak til Syddjurs Kommune, Kulturpuljen, for støtte til udstillings- og kulturaktiviteter

Følg os på Facebook

CVR-nr. 25610628

Sparekassen Kronjylland:
Reg.nr. 9360

Konto nr. 0010 110 548

Åbningstider:
Marts - oktober dagligt kl. 11 - 16
December - februar lukket

Åbningstiderne kan variere
Klik her for de aktuelle

Der er gratis adgang til udstillingerne