Kulturarrangementer

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet.
Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret under overskriften "Kulturmøde i Tinghuset" - med temaer inden for musik, kunstforståelse og forfatterskab.
Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafemiljø i Tingsalene, enten en aften eller en søndag eftermiddag.

Kommende arrangementer annonceres herunder

Har du en ide til et arangement eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne formanden for kulturarrangementer, se på siden med » bestyrelsen.

Jens Erik Sørensen, tidligere direktør på ARoS holder foredrag i Tinghuset, Ebeltoft

Senest opdateret 19. september 2018