Kulturarrangementer

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet.
Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret under overskriften "Kulturmøde i Tinghuset" - med temaer indenfor musik, kunstforståelse og forfatterskab.
Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafemiljø i Tingsalene, enten en aften eller en søndag eftermiddag.

Kommende arrangementer annonceres herunder

Har du en ide til et arangement eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne formanden for kulturarrangementer, se på siden med » bestyrelsen.

Jens Erik Sørensen, tidligere direktør på ARoS holder foredrag i Tinghuset, Ebeltoft

Tirsdag den 14. november 2017 kl. 19.00

Operaaften med kongelig operasanger Ove Mynderup

Ove Mynderup er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han tog diplom- og musikpædagogeksamen i 1975 som bassanger. Samme år blev han optaget i Det kongelige Operakor. Sideløbende med dette har han undervist og sidenhen taget en organisteksamen i 1990.

Ove Mynderup har haft en lang, oplevelsesrig karriere på Det kongelige Teater, og det fortæller han gerne om med stor entusiasme, krydret med selvoplevede hændelser og sjove anekdoter. Det hele bliver kædet sammen med sange og arier fra opera, operetter og musicals.

Publikum får også lejlighed til at røre stemmerne, og man hører om sangenes baggrund, forfattere og komponister.

Entre: 50 kr. for medl. – 75 for ikke-medl.

Reserver billet: 8636 1445 – 4036 1445 – 4034 0435. Eller i receptionen i åbningstiden, onsdag-søndag kl. 11-16.

Senest opdateret 15. oktober 2017