Kulturarrangementer

Tinghuset sætter liv i kulturen!

Ebeltoft Kunstforening forfølger ideen om at skabe spændende og oplevelsesrige aktiviteter i kunstbygningen Tinghuset på Torvet.
Derfor afholder foreningen en række arrangementer i vinterhalvåret under overskriften "Kulturmøde i Tinghuset" - med temaer inden for musik, kunstforståelse og forfatterskab.
Arrangementerne vil blive gennemført under hyggelige former i et cafemiljø i Tingsalene, enten en aften eller en søndag eftermiddag.

Kulturudvalget består for øjeblikket af Annelise Valbak, Bent Alsted, Dorte Løkke Rasmussen og Mogens Kaalbye.

Kommende arrangementer annonceres herunder

Har du en ide til et arangement, eller vil du selv arrangere et, eller har du et spørgsmål angående kulturarragementerne, så kontakt gerne et af medlemmerne i kulturudvalget - se på siden med » bestyrelsen.

Jens Erik Sørensen, tidligere direktør på ARoS holder foredrag i Tinghuset, Ebeltoft

Torsdag den 17. oktober 2019 kl. 19.00

Kunst og nationalitet

Tom Jørgensen

Findes der nationale særheder inden for kunst? Ja!, postulerer Tom Jørgensen, som er bachelor i kunsthistorie og mangeårig kunstanmelder på Kunstavisen, i sit foredrag.

Ebeltoft Kunstforening og Fregatten Jylland præsenterer Tom Jørgensens spændende foredrag i auditoriet på Fregatten Jylland. Bagefter er der reception på Ebeltoft Kunstforenings Efterårsudstilling i Tinghuset.

Pris: 100 kr. / medlemmer af kunstforeningen 75 kr. Max. 130 deltagere.

Billetter kan reserveres i Tinghuset i åbningstiden eller på mail: kulturaftner@ebeltoftkunstforening.dk - skriv navn, medlemsnummer og antal. Betaling ved indgangen. Du betaler enten kontant eller via mobilepay 2337 1945 (kasserer Povl G. Schmidt).

Tinghuset
Torvet 5, 8400 Ebeltoft