Sponsorgruppen 'Vi støtter TINGHUSET'

Undersøgelser viser, at et blomstrende og dynamisk erhvervs- og forretningsliv i en by forudsætter, at byen kan tilbyde et rigt og varieret kulturliv. Firmaer og erhvervsdrivende i Ebeltoft og Syddjurs har derfor en klar interesse i, at kommunens kulturinstitutioner trives og blomstrer. Dette gælder også Tinghuset, hvor en række firmaer, forretninger, restauranter m.m. har ønsket at støtte op om kunsthusets aktiviteter. Det gør de i sponsorklubben’Vi støtter TINGHUSET’. Sponsorstøtten er desuden en stor hjælp og opmuntring for Ebeltoft Kunstforenings mange frivillige.

Medlemsskab af ’Vi støtter TINGHUSET’ består af et årligt sponsorat på minimum kr.1.000.
Sponsoratet går til at understøtte den daglige drift af Tinghuset.

» Se vores sponsorer på forsiden

Sponsorfordele

Som medlem af sponsorgruppen ’Vi støtter TINGHUSET’ får man en række fordele:

• Sit navn på ’sponsorvæggen’ i Tinghuset
  • Sit navn på Kunstforeningens hjemmeside
  • Invitation (digital) til kunstudstillinger i Tinghuset
  • Mulighed for individuel rundvisning i Tinghuset med præsentation af de til enhver tid værende udstillinger
  • Favørpris ved leje af lokaler i Tinghuset til møder og lign.

Jeg vil gerne høre mere om sponsorat

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan du kan støtte Tinghuset. Du kan få fat i os på to måder:

• Kontakt den ansvarlige for sponsoraftaler i » bestyrelsen
  • Udfyld nedenstående formular, og du vil blive kontaktet

Senest opdateret 14. december 2017