Udstillinger i Tinghuset

I Tinghuset kan du i to etager se forskellige typer udstillinger, der tilsammen viser et bredt spektrum af nutidig kunst. Her er plads til både de etablerede kunstnere og dem, der er på vej. Alle værker på udstillingerne kan købes. Henvend dig blot til de medlemmer, der passer receptionen.

Formand for bestyrelsens udstillingsudvalg: Se siden med » bestyrelsen. Er du interesseret i at udstille, er du velkommen til at kontakte den ansvarlige i bestyrelsen.

Se den aktuelle udstillingskalender ved at vælge i menuen i toppen.

Udstillingstyper

Inviterede kunstnere
Ebeltoft Kunstforening arrangerer i løbet af året 6-8 udstllinger med inviterede kunstnere. Ebeltoft Kunstforening afholder fernisering kl. 11.00 på udstillingens første dag.

Fotoet er fra en udtilling med Adam Becher, hvor Søren Ryge holdt åbningstalen.

Egen udstilling
Skiftende kunstnere lejer lokaler i Tinghuset og arrangerer egne udstillinger.
Der udstilles kun unikaværker.

Fotoet er fra en udstilling med Lars Rohde.

Medlemsudstillinger
To gange om året reserveres hele Tinghuset til udstillinger med kunstnere, der er medlemmer af Ebeltoft Kunstforening. Det drejer sig om hhv. Påskeudstilling og Efterårsudstilling.
Derudover afholdes en særudstilling for Årets kunstner, der vælges på Påskeudstilingen.

Udstillingslokaler

TingSalene
TingSalene ligger på første sal (der er elevator). Det er to store, lyse udstillingslokaler med højt til loftet og med både små og store vægge. Fra lokalerne er der udsigt til Torvet samt til Ebeltoft vig og Fregatten Jylland.

Fotoet er fra en udstilling med Katja Herrik og Pia Græsbøll Ottesen.

TingGalleriet
TingGalleriet består af flere sammenhængende rum. Det ligger i stuetagen ved siden af receptionen. Fra TingGalleriet er der udgang til en vestvendt terrasse.

Fotoet er fra den årlige udstilling med en institution i Syddjurs. Her: Børnehaven Æblehaven.

Terrassen
På terrassen med udsigt over Ebeltoft Vig og Fregatten Jylland bliver der serveret lidt godt til ganen ved ferniseringer, når altså vejret tillader det. Men borde og bænke kan til enhver tid benyttes af alle besøgende i Tinghuset.

Senest opdateret 15. oktober 2017