K U N S T F O R E N I N G

E B E L T O F T

Udstillinger i Tinghuset

Tingsalene
I Tingsalene på førstesalen i Tinghuset afholder Kunstforeningen udstillinger af udvalgte kunstnere.
Der holdes ferniseringer på udstillingens første lørdag kl. 11,
med mindre andet er nævnt.

Tinggalleriet
I Tinggaleriet afholdes der udstillinger af kunstnere, som har lejet sig ind i Tinghusets stueetage.

Medlemsudstillinger
Vi er så heldige, at ca. halvdelen af vores medlemmer er udøvende kunstnere. For disse medlemmer afholder kunstforeningen årligt tre udstillinger: Årets kunstner, Påskeudstillingen og Efterårsudstillingen.

Påskeudstillingen er den udstilling, hvor gæsterne kårer 'Årets kunstner', der herved vinder en særudstilling i Tingsalene det følgende år.

Efterårsudstillingen adskiller sig ved at være en temaudstilling. Hvert års tema offentliggøres senest på generalforsamlingen i marts måned

Tak til Syddjurs Kommune, Kulturpuljen, for støtte til udstillings- og kulturaktiviteter

Følg os på Facebook

CVR-nr. 25610628