Udstillinger i Tinghuset

Kunstforeningens udstillinger med inviterede kunstnere finder du ved at klikke her.

Udstillinger i Tinggalleriet af kunstnere, der har lejet sig ind finder du ved at klikke her.

Foreningens udstillinger for medlemmer finder du ved at klikke her.

Vil du udstille i Tinghuset?

I Tinghuset er der tre forskellige muligheder for at udstille.

Inviterede kunstnere vises i Tingsalene. Det er kunstforeningen, der arrangerer disse udstillinger, hvor vi som regel viser to eller tre forskellige kunstneres værker på samme udstilling. Hvis du gerne vil i betragtning til disse udstillinger, er du velkommen til at søge her.

Kunstnere kan leje Tinggalleriet i underetagen til egne udstillinger i sommerperioden. Det kan både være enkelte kunstnere såvel som grupper. Hvis du gerne vil leje Tinggalleriet i en periode, skal du kontakte den ansvarlige i galleriet@ebeltoftkunstforeing.dk.

Endelig kan du, hvis du er medlem, få mulighed for at deltage i foreningens to årlige udstillinger for medlemmer, Påske- og Efterårsudstillingen. Hvis du gerne vil deltage og ikke er medlem, kan du blive medlem her.

Tinghuset
Torvet 5, 8400 Ebeltoft